ΚΟΝΤΑ ΣΤA ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟΝ «ΕΛΑΙΩΝΑ»

Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2017, ολοκληρώθηκε η δράση «Προσφορά στον Συνάνθρωπο» που ξεκίνησε πριν ένα μήνα στη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης με την παράδοση σχολικών ειδών, βιβλίων, επιτραπέζιων παιχνιδιών και ποδηλάτων που συγκεντρώθηκαν για τα παιδιά των προσφύγων που φιλοξενούνται στην Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων του Ελαιώνα.

Τα παραπάνω είδη παρέδωσαν εκλεγμένοι εκπρόσωποι των μαθητών, καθώς και τα μέλη της ομάδας ΦΙΛΙΑ. Τα παιδιά συνόδευσαν ο Αδελφός Γεώργιος Βιδάλης, ο Αδελφός Νικηφόρος Πρελορέντζος, ο Γενικός Υποδιευθυντής κ. Στέφανος Παλαμάρης και οι Διευθυντές του Λυκείου και Γυμνασίου κ. Φίλιππος Φουρναράκης και κ. Ιωάννης Πουλάκης αντίστοιχα, καθώς και ο υπεύθυνος Καθηγητής της Ομάδας ΦΙΛΙΑ κ. Ιωάννης Τζαγάκης.

Οι υπεύθυνοι λειτουργίας του χώρου φιλοξενίας, αφού ευχαρίστησαν το Σχολείο μας για την προσφορά των ειδών, ξενάγησαν τα παιδιά και τους συνοδούς τους στον χώρο, ο οποίος λειτουργεί υποδειγματικά.

Το όλο εγχείρημα δίνει ιδέες και δύναμη για νέες δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, ακολουθώντας τα βήματα του ιδρυτή μας Αγίου Μαρκελλίνου Champagnat.

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

Εγγραφή σε Newsletters

ΙΗ' ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ UNESCO

Επισκέπτες

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
24
543
1407
8398
810299
54.227.104.53
6
0
6